Gölören İlkokulu
MERKEZ BUCAĞI GÖLÖREN MAH. MERKEZ BUCAĞI GÖLÖREN KÜME EVLERİ NO: 6 AŞKALE / ERZURUM
04424242007

VİZYON

Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerinin ortaya çıkarmak ,onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.Öğrenciyi toplum içinde rollerini yapan başkaları ile iyi ilişkiler kuran,işbirliği içinde çalışabilen çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

MİSYON

Bizler;idareci öğretmenler ve okul personelleri ,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanabilmeleri için hiç durmadan çalışacağız.

08.30-14.30

Kömürlü Soba

İle uzaklık 86 km, ilçeye uzaklık 30 km ´dur.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tepeni yamacına kurulmuştur. Aşkale´nin doğusunda ve merkeze 30 km uzaklıktadır.Enlem 39.767 derecedir.Boylam 40.754 derecedir.Rakım 2045´tir.