Kurum Adı : GÖLÖREN İLKOKULU
WEB Adresi : http://merkezglrenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gölören İlkokulu AŞKALE/ERZURUM

VİZYON
Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerinin ortaya çıkarmak ,onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.Öğrenciyi toplum içinde rollerini yapan başkaları ile iyi ilişkiler kuran,işbirliği içinde çalışabilen çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

MİSYON
Bizler;idareci öğretmenler ve okul personelleri ,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanabilmeleri için hiç durmadan çalışacağız.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 29
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8.30-14.20
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 2
Lojman Bilgisi : 2 lojman olup ikisi de kullanılabilir durumdadır.soba ile ısınmaktadır.
Isınma Şekli : soba

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklık 83 km, ilçeye uzaklık 23 km ´dur.
Ulaşım : İlçeye ulaşım vardır.Köy minibüsleri ve özel araçlarla sağlanmaktadır.İle ulaşım ise ilçeden sağlanmaktadır. Yol Asfalttır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Tepeni yamacına kurulmuştur. Aşkale´nin doğusunda ve merkeze 23 km uzaklıktadır.Enlem 39.767 derecedir.Boylam 40.754 derecedir.Rakım 2045´tir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ