ERZURUM / AŞKALE - GÖLÖREN İLKOKULU

04424242007
Gölören İlkokulu AŞKALE/ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerinin ortaya çıkarmak ,onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.Öğrenciyi toplum içinde rollerini yapan başkaları ile iyi ilişkiler kuran,işbirliği içinde çalışabilen çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
Misyon
Bizler;idareci öğretmenler ve okul personelleri ,bir bütün olarak,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanabilmeleri için hiç durmadan çalışacağız.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
8.30-14.20
soba
ADSL (1 Mbit)
2 - 2 lojman olup ikisi de kullanılabilir durumdadır.soba ile ısınmaktadır.
Ulaşım
İlçeye ulaşım vardır.Köy minibüsleri ve özel araçlarla sağlanmaktadır.İle ulaşım ise ilçeden sağlanmaktadır. Yol Asfalttır.
Yerleşim Yeri
Tepeni yamacına kurulmuştur. Aşkale´nin doğusunda ve merkeze 23 km uzaklıktadır.Enlem 39.767 derecedir.Boylam 40.754 derecedir.Rakım 2045´tir.
İle uzaklık 83 km, ilçeye uzaklık 23 km ´dur.